Burgelijk Huwelijk

Het Weddings Agentschap in Santorini biedt een breed scala aan trouwarrangementen om aan uw behoeften te voldoen. Hieronder vindt u een selectie van onze populaire burger huwelijksarrangementen van Santorini voor alleen koppels of voor koppels en hun gasten. Als u iets meer wilt "toevoegen", zullen onze bruiloftscoördinatoren graag met U samenwerken bij het creëren van een persoonlijk evenement, speciaal afgestemd op uw behoeften en wensen.

Klik op de trouwpakketten om details en prijzen te bekijken.

Orthodox
Orthodox

Santorini is een van de meest beroemde bestemmingen waar orthodoxe huwelijken plaats vind, omdat er een groot aantal kerken is verspreid over de verschillende dorpen of op de caldera. De meeste kerken zijn eenvoudige, witgekalkte kerken versierd met blauwe koepels die perfect passen bij de blauwe lucht met een achtergrond van de caldera van Santorini in de Egeïsche Zee. Het is geen wonder dat duizenden mensen van over de hele wereld Santorini kiezen voor hun bruiloft.
Volgens de Grieks-orthodoxe kerk moet het huwelijk in de allereerste plaats plaatsvinden in een orthodoxe kerk. Bij interreligieuze huwelijken moet de niet-orthodoxe partner in de naam van de heilige drie-eenheid in water zijn gedoopt. Een huwelijk kan niet plaatsvinden in de orthodoxe kerk tussen een orthodox christen en een niet-christen. De niet-orthodoxe partner moet een persoon zijn die behoort tot een christelijke denominatie die aanvaardbaar is voor de orthodoxe kerk.

Ceremonieel

Veel paren kiezen de symbolische bruiloft om de knoop in Santorini te leggen. Een symbolische ceremonie is de belofte van liefde tussen twee mensen. Of het nu gaat om het markeren van een trouwdag, of om een ​​bestaand Huwelijk te vieren, bruiloften kunnen zo intiem met zijn tween,  of met gasten erbij worden gedaan als u wilt.
Het is exact hetzelfde als een reguliere huwelijksceremonie, inclusief het uitwisselen van geloften en het uitwisselen van ringen. Het enige verschil is dat het juridisch niet bindend is. Juridische documenten zijn niet nodig en er wordt geen huwelijksvergunning afgegeven.

Trouwen Santorini
Santorini Wijnproeverij
Santorini Huwelijken,

Het Huwelijks Agentschap in Santorini biedt een brede selectie van burgerlijke huwelijken en religieuze bruiloften op het unieke eiland Santorini. Van een burgerlijke tot een katholieke of orthodoxe bruiloft, of een prachtig georganiseerde gelofte vernieuwing, met traditionele 'Touch' of met een thema, de pakketten, suggesties en ideeën van Het Agentschap zullen deze speciale dag omtoveren in een gedenkwaardig huwelijk in Santorini.

Adres Kreta:
Strati Kalogeridi 15
71305 Heraklion

Adres in Nederland:
Ronnie Bierman Tuin 51
1705LP Heerhugowaard
fivostravel.nederland@gmail.com

© 2020 by Trouwen Kreta & Santorini

Proudly created Ursula van der Schaaf

Fivos Travel Nederland Group

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Adres Santorini:

Pyrgos Santorini,

84700 Greece