Wie zijn wij?

​Ik (Ursula van der Schaaf) heb 8 prachtige jaren (1992-2001) op het eiland Kreta in Griekenland gewoond en gewerkt. Het eerste jaar heb ik daar als reisleider gewerkt voor Crete-2000, en vervolgens mijn eigen reisbureau in Chersonissos gestart samen met Michalis Filippakis; Fivos Travel. Inmiddels weer terug in Nederland, ben ik nu eigenaar in Nederland van Fivos Travel Nederland. Omdat ik de mooiste plekjes ken op Kreta, en diverse malen naar Santorini ben geweest, weet ik ook wat de mooiste Locaties zijn, voor een onvergetelijke dag. Op Kreta kunt U tegen meerprijs gecoördineerd worden door mijn vriendin op Kreta, Maureen Koubounakis-Bloemhard. Op Santorini wordt U gecoördineerd door ons Agentschap op Pyrgos, zodat U een onvergetelijke dag beleeft

nieuwe fotos 735.jpg

Kleine Details

Een onvergetelijke dag zit em in de kleine details.

Denk aan een Visagiste, Kapster en of Fotograaf. Ook hierin zijn wij uniek. Wij geven jonge mensen op Kreta de kans om U mooi op te maken, Uw haar te doen, of een prachtige reportage maken. Daarom zijn zij ook niet te duur. En wist U dat Trouwen op Kreta veelal nog goedkoper is dan in Nederland! Op Santorini bieden wij arrangementen aan veelal inclusief Kapper, Fotograaf en Visagist.

T  eam op Satorini,

Wij werken op Santorini met een vooraanstaand full-service Weddingplanner Agentschap. Met een breed scala aan diensten bieden zij in Santorini elegante, luxe en betaalbare huwelijksarrangementen en geloftevernieuwingsceremonies, op een verscheidenheid aan romantische trouwlocaties in Santorini. Met hun samen organiseren wij in Santorini en plannen, wij uw eigen droomhuwelijk in kleine, intieme omgevingen of een grootschalige bruiloft op grote locaties voor bruiloften. Zij zorgen voor al uw huwelijksbehoeften, variërend van overdrachtsarrangementen voor U en uw gasten tot huwelijksdecoratie, accommodatie, ceremonievoorbereiding, locatiehuur, cateringdiensten en alles wat U nodig heeft voor deze speciale dag van uw leven.

Santorini & Fivos.jpg

      ala Stephana!

Adres Kreta:
Strati Kalogeridi 15
71305 Heraklion

Adres in Nederland:
Ronnie Bierman Tuin 51
1705LP Heerhugowaard
fivostravel.nederland@gmail.com

© 2020 by Trouwen Kreta & Santorini

Proudly created Ursula van der Schaaf

Fivos Travel Nederland Group

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Adres Santorini:

Pyrgos Santorini,

84700 Greece